2015. július 30., csütörtök

Az előadás.
Lássuk mit kell prezentálnom.....

Miről fog szólni?
Valami olyasmiról amiről a népmesék szoktak...hogyan lesz a paraszt legkissebb fiából királyfi fővadász bármicsaknemkukás.....
Komolyabban kéne? Osztálytársaim egy része sitten, egy része elvonón, egy része halott....
Anyám prostituált, apám lelépett, mivel senki nem tartott rám tartósan igényt nagyszüleim magukhoz vettek....
Olyan szegény voltam hogy a templom egerének is csókolommal köszöntem.
Aludtam utcán, loptam ételt, sorolhatnám reggelig....az a jó abban ha az ember a padlóra zuhan hogy ott elég stabil a talaj ahhoz hogy el lehessen rugaszkodni!
Én elrugaszkodtam...megfogadtam hogy addig fogok menni előre míg élek.
Megkerestem miben vagyok a legjobb.
Ha ez megvan akkor már sinen van minden....haladni folyamatosan....egyetlen fegyverem a semmi volt....azaz az hogy nincs semmim....tőlem nem lehet semmit elvenni....én nem tudok semmit elbukni....tehát bármit megtehetek.
Ez az ami nagyon sok emberből hiányzik...ezek a szárnyak amit ti magatok köttök gúzsba....ti nem akartok repülni! Minden adott lenne!
Te nem akarod!
Mert félted azt az épp hogy valamit, mi a kezedben van...félsz hogy elveszik tőled....
Had mondjak valamit!
Ha el lehet venni tőled akkor nem ért semmit, és sosem volt a tied!
Így indulj el az úton!

Mi az előadás célja:

Hát az, hogy a padló ahonnan elrugaszkodtam tele van ücsörgő emberekkel akiknek eszébe sem jut hogy el lehetne rugaszkodni!
Félreértés ne essék én semmit nem tehetek meg helyettük!
Nem élhetek helyettük.
Nem küzdhetek helyettük.
Nem indulhatok el vagy érkezhetek meg helyettük!
Én csak azt tudom elmesélni ami velem történt...csak azt tudom elmesélni hogyan lesz egy jövő nélküli senkiből egy olyan senki akinek van jelenje és jövője....hogyan érhetsz el bármit amit kitűzöl magad elé...persze tudni kell jól célt kitűzni....az én kitűzött céljaim közt érintőlegesen sem szerepelt az hogy milliomos akarok lenni....mi akartam lenni? Egész! Boldog.


Miért érdemes eljönni?
Hát ha már úton vagy és minden tökéletes minden célod elérted akkor max azért hogy igyunk egy kávét és cinkosul összekacsintsunk...ha nem...akkor talán tudok mutatni pár ajtót ami még nem jutott eszedbe....talán van pár út ami eddig nem tűnt fel vagy csak nem mertél rálépni.
Meglehet hiányzik valami...egy apró dolog...egy semmiség...ami pont arra elég hogy a mérleg nyelve valamerre eldőljön...na ezt a semmiséget viszem én haza szeptemberben.


Infó Rólam

Hát erre ott a google, a wikipédia, no meg a youtube....talán a weboldalam....
Én vagyok az a marha aki ingyen workshopot tartott otthon közel háromszáz embernek....csak mert meggyőződésem hogy a tudás nem pénzkereseti lehetőség hanem egy kötelesség....arra kötelez hogy továbbadjam....ha segíteni akarok magamon akkor rajtatok kell segítenem...ha boldog akarok lenni akkor titeket kell azzá tennem....kipróbáltam működik....ja...hogy a világon szinte mindenki mást mond? Tudom.....csak elképesztően keményfejű vagyok és rohadtul nem érdekel. Teszem a dolgom.

Szeptember harmadika. 18:00 H13


Előző előadások:

A worksop keménymagja...az elsők.

Nincsenek megjegyzések: