2015. május 7., csütörtök

A Spanyol Workshop!
Idén szeptemberben 19-én indítjuk az első Spanyol workshopot.
Első körben a keménymag, azaz az otthoni workshopon résztvevők kapják meg a lehetőséget a továbbfejlődésre, és nem utolsósorban egy fantasztikus utazásra ide Katalóniába.
Mint mindig, most is törekedtem arra, hogy a workshop más, tartalmilag, és élményileg is jóval több legyen mint a hagyományos workshopok.
Minden napot veletek fogok tölteni.
Meg fogom mutatni Katalóniának azt az arcát, amit turistaként sosem ismernétek meg.
Megismerkedhettek az itteni művészekkel, trendekkel.
Bejárásotok lesz Barcelonában egy 200 nm2.-es stúdióba, ahol megtanulhattok előhívni, levilágítani, kaphattok filmes gépeket kölcsön, majd az eredményt már együtt hívjuk elő és világítjuk le baráti hangulatban akár éjjel pár doboz alkoholmentes sör mellett :)
El is érkeztünk egy lényeges ponthoz.
Nem egy Colehó ihlette lépjafénybetestvérem hetet fogunk tartani….mifelénk a művészek élnek…úgyhogy egy hétre átvesszük a Spanyol módit és akkora bulit csapatunk hogy beleremeg a Costa Brava! Tudtátok hogy pár kilométerre a szállásunktól van egy Cafe del Mar? A világ leghíresebb Chill out szórakozóhelye….na azt felejtsétek el oda csak lúzerek járnak :) Mi oda megyünk ahova a helyiek járnak…nem véletlenül ;) 
Lássuk a programot…


Szombat: Érkezés, szállás elfoglalása. Megbeszélése a hétnek a Cala Banysi kávézóban 
Cala BanysVasárnap: kirándulás Tossa de Mar halászfaluba. Városfotózás, strandolással összekötve. 

Tossa de Mar


Hétfő: Barcelona városfotózás, megismerkedés a Műhellyel. Kamera kölcsönzés, analóg teknikák. Utazás busszal, vissza érkezés késő este. 


Kedd: Délelőtt Fotózás, strandolás, St. Cristinán. Utazás hajóval. Délután: robogóbérlés, a környék bejárása, öblök fotózása ( Tossa de Mar-St.Feliu de Guixos) vagy Mar i Murtra botanikus kert, makrofotózás Szerda: Középkori városfotózás. Girona. (itt forgatták a parfüm című filmet nem véletlenül) Utazás busszal. (egész nap) 


Csütörtök: Kirándulás a hegyekbe. Monstseny, St. hilari Sacalm. 

Péntek: pihenőnap. / fakultativ fotózás a közeli helyszínekeken adunk ötleteket :) este ordenáré nagy buli!!! 
Szombat: Barcelona fotózás/ annak a ki még nem volt turista programok/ fanatikusoknak műhelymunka: a kölcsönzött kamerák visszaadása, a héten készített anyagok előhívása, nagyítás, levilágítás... este világító szökökút. 
Vasárnap: Utolsó nap pihegés, búcsúzkodás, csoportkép :D


Hétfő: Fekete nap…sajnos hazamentek :(


Lássuk a macit….nyugi nem vetkőzöm :) Szóval elmondhatom hogy minden kapcsolatomat megmozgattam hogy kicsikarjam a lehető legalacsonyabb árat.
300 Euronál állt meg személyenként. Ebben minden benne van. Tehát benne van a szállás. Apartmanokat szereztem nektek első körben. Szépek, tiszták, igényesek. Benne van az összes buszjegy ,vonatjegy, robogóbérlés, stúdiómunka (filmet te veszed, többit adjuk), Szervezek egy vacsorát a falu legjobb éttermében (csak helyiek járnak) ez még tárgyalás alatt van de úgyis megszerzem :) Ami nincs benne az az utazás! Elkezdtek szerveződni telekocsik! nagyon jó buli kocsival kijönni, gyönyörű helyszíneket lehet érinteni! Monacó, Francia riviéra :) Ha előre rendezitek a wizzairnél lehet olcsón jegyet szerezni. Barcelonából közvetlen busszal egy óra alatt itt vagytok! 
Amíg itt vagytok kaptok 3 telefonszámot vészhelyzetre. Én folyamatosan veletek leszek, Bori időnként reggelente megjelenik egy kis helyi finomsággal. 
Azt hiszem az a legjobb ha az árat megfelezzük. 150 euró amivel lefoglalhatod a helyedet és a jegyedet minden programra…a másik 150 eurót pedig lehet rendezni szállásfoglalásnál.
Opció aki nem szeretne apartmanba lenni azt el tudom helyezni szállodában. Reggeli vacsora adott mellé ám itt borul az ár mert a szálloda picit drágább. 

Összefoglalva….rengeteg gyakorlati oktatásban fogtok részesülni, terepmunkán, a világ egyik legszebb partszakaszán. Egyszerre lesz workshop, nyaralás, és ismerős jelenetek a másnaposok tetszőleges részéből :) Itt minden megtörténhet…és meg is fog ;) 
Egy biztos …az a hétfő amikor hazaindultok gyásznapként fog az emlékezetetekben megmaradni :D
Egy napon belül megnyílik a lehetősék a helyek lefoglalására…a csoportba max 22 ember jöhet. 

Nincsenek megjegyzések: