Ugrás a fő tartalomra

Felhívás!

A telet mint már évek óta idén is otthon, Magyarországon töltöm.
Persze sok a betervezett munka, és a sorozataimmal is foglalkozni szeretnék.
Télre terveztem karitatív munkát is....akik rendszeres olvasói a blognak azok tudják hogy nem szeretem ha ingyen munkára kérnek fel ahogy ezt le is írtam azelött....az egy másik helyzet ha én ajánlom föl. 
Hiszem, hogy azt a tehetséget amik a képeim sava borsát adják, azt ajándékba kaptam. Hogy kitől azt mindenkinek a hitére bízom. 
Azt is hiszem, hogy nem azért kaptam, hogy felhalmozzak minden vackot életem során és gazdagnak mondhassam magam. Gazdag vagyok a családommal.
Ezért szeretném felkérni azokat az alapítványokat, szervezeteket, akik beteg gyerekekkel, mélyszegénységben élő gyerekekkel, ne adj isten éhező gyerekekkel kapcsolatosak, keressenek meg.
Szép számmal van olyan fotóm amit fel tudnak használni, illetve elég jártas vagyok prospektusok, grafikai anyagok, megtervezésében, arculattervezésében.
Szívesen segítek nekik....a fent leírtakból könnyűszerrel levonható hogy gazdag nem vagyok...de ha egy fotóval vagy egy kis billentyűkoptatással akár egy gyereken is tudok segíteni, már megérte.
Titeket kedves olvasók arra kérlek osszátok meg az információt hogy eljusson mindenhova ahol szükség lehet rá. 
Köszönöm.

ps: Amelyik szervezeteket ismerem, azoknak már írtam természetesen de mire az eljut oda ahova kellene..... :(

fotobalassa@gmail.com

Balassa. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ez nem kelet...Ez nem nyugat...Ez Szarajevó!

Ez nem kelet, ez nem nyugat, ez az a pont ahol minden találkozik. Szarajevó városa több szempontból is egyedülálló. A nyugati és keleti vallás, kultúra keresztútjáról beszélünk ahogy egymás szomszédságában áll mecset, ortodox templom, katolikus katedrális, és zsidó zsinagóga. A város története legalább annyira sokrétű mint a lakossága, vagy a látvány amit nyújt. 1914-ben itt gyilkolták meg Ferenc Ferninándot ami kirobbantota az elő világháborút. A második világháborúban Szarajevó az usztasák által irányított független Horvát Államhoz került így a város zsidó, és szerb lakosságának jelentős része a holokauszt áldozatává vált. 1992 április ötödikén egy béketüntetésre szerb orvlövészek sortűzzel válaszoltak, ekkor kezdődött meg Szarajevó 1996-ig tartó ostroma, amiben 12.000 ember veszítette életét.


2018. február 9 Lassan sétikálok a repülőtér körül és próbálom eldönteni hogyan jussak el a szállásomra az óváros részbe...villamost, buszt nem látok, pár taxis lustán dohányzik a kocsinak dőlve v…

Leica Q munkateszt, avagy megnéztük a Leica Q foga fehérjét...van neki!

Mielőtt belevágnék a teszt megírásába vannak részletek amikről érdemes értekezni...elöszőr is miért én lehettem az a szerencsés aki több napig tesztelhette zúzhatta a Leica q gépét miért nem valaki, aki amúgy is használ Leicát, és ismeri a márka sajátosságait, képalkotó rendszerét stb...
Azt hiszem a Leicánál rájöhettek arra hogy az, aki már Leica felhasználó aligha fog tudni elfogulatlanul írni róla hiszen én is elfogult vagyok a Nikonommal szemben még ha évek alatt a leeső alkatrészekből lassan egy új gépet tudok összerakni...jut eszembe Banach-Tarsky  paradoxonja hess nemidevaló... szóval gondolom olyan emberke kellett aki elfogulatlan és nem ismeri kézből az adott technikát, ha fotózni is tud a plusz pont (lehet nálam ettől eltekintettek) az hogy én zsigerből milc ellenes vagyok valószínűleg tudták, hisz sosem rejtettem véka alá, a q meg első ránézésre nekem milc kategória volt.
Olyan periodusban vittem el tesztre a Leica Q gépet amikor több fotózás is be volt tervezve, de sem a …

Különleges ajándék karácsonyra.

Idén karácsonykor is készülök egy különleges meglepetéssel nektek.  Mint minden művésznek nekem is korszakokra bontható eddigi pályám. Idén az egyik legizgalmasabb korszakból válogattam nektek olyan képeket amik nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem voltak publikálva.  Ebben az időszakban kizárólag filmre dolgoztam, és sokszor már az elkattintás pillanatában torzítottam a képeket. Foltokban, vonalakban, tónusokban láttam a világot és sokkal inkább hangulatokat kerestem mintsem dekoratív tartalmat. Az elkészült képekhez a valóság csak vászon volt. Ezekből a képekből választottam ki a kedvenceimet nektek.  Ezeket harminc centis hosszanti oldal méretben lehet majd megrendelni, tízezer forintos darabáron. Természetesen ezek is Hahnemühle papírra készülnek a Pigmenta Art Lab gondozásában. Mindegyik aláírva kerül új tulajdonosához. A meglepetés az, hogy a vásárlók közül kisorsolok egy valakit, aki karácsonyra a vásárolt nyomat mellé megkapja az eredeti negatívot bekeretezve.  A weboldalra a n…