2013. szeptember 2., hétfő

Felhívás!

A telet mint már évek óta idén is otthon, Magyarországon töltöm.
Persze sok a betervezett munka, és a sorozataimmal is foglalkozni szeretnék.
Télre terveztem karitatív munkát is....akik rendszeres olvasói a blognak azok tudják hogy nem szeretem ha ingyen munkára kérnek fel ahogy ezt le is írtam azelött....az egy másik helyzet ha én ajánlom föl. 
Hiszem, hogy azt a tehetséget amik a képeim sava borsát adják, azt ajándékba kaptam. Hogy kitől azt mindenkinek a hitére bízom. 
Azt is hiszem, hogy nem azért kaptam, hogy felhalmozzak minden vackot életem során és gazdagnak mondhassam magam. Gazdag vagyok a családommal.
Ezért szeretném felkérni azokat az alapítványokat, szervezeteket, akik beteg gyerekekkel, mélyszegénységben élő gyerekekkel, ne adj isten éhező gyerekekkel kapcsolatosak, keressenek meg.
Szép számmal van olyan fotóm amit fel tudnak használni, illetve elég jártas vagyok prospektusok, grafikai anyagok, megtervezésében, arculattervezésében.
Szívesen segítek nekik....a fent leírtakból könnyűszerrel levonható hogy gazdag nem vagyok...de ha egy fotóval vagy egy kis billentyűkoptatással akár egy gyereken is tudok segíteni, már megérte.
Titeket kedves olvasók arra kérlek osszátok meg az információt hogy eljusson mindenhova ahol szükség lehet rá. 
Köszönöm.

ps: Amelyik szervezeteket ismerem, azoknak már írtam természetesen de mire az eljut oda ahova kellene..... :(

fotobalassa@gmail.com

Balassa. 

Nincsenek megjegyzések: