2013. február 4., hétfő

A második legszebb karácsonyi ajándék.


Az első legszebb karácsonyi ajándékot tavaly Januárban kaptam Boritól...kicsit megkésett ugyan de életem legnagyob ajándéka lett.
De most térjünk át a másodikra....
Még Decemberben beszéltem Alessandroval....na jó kezdjük az elején.
Sok sok éve mikor elkezdtem fotózni töltögettem fotókat a fotóvilág oldalára ami ugyebár a Digitális Fotómagazin oldala.
Hát érdekes képek voltak annyi szent....rögtön kaptam is egy jóadag negatív kritikát a képekre, amitől művészi őméltóságom azonnal felhúzta orrát és távozni készült az oldalról.
Meggátolt ebben egy hozzászólás Dékán Istvántól akinek tetszettek a képek, és kicsit Bavaris világot vélt felfedezni bennük....
Na dagadt is a mellem főképp miután megnéztem Alessandro Bavari weboldalát....na oda voltam meg vissza és elindultam mint fotós hogy majd én megmutatom.
Alessandroval rövidesen felvettem a kapcsolatot hogy szeretnék tanulni tőle és legnagyobb meglepetésemre visszaírt!
Voltaképp azóta kissebb nagyobb megszakításokkal tartjuk a kapcsolatot.
Történt decemberben hogy nem találtam meg egyik munkájának a címét a neten, és írtam neki, hogy dobja már át ha épp ráér...átküldte és ismét beszélgettünk kicsit, mialatt szemére hánytam, hogy évek óta zárva a weboldalán a Shop, és én szeretnék legalább egy pici Bavari képet a falamon tudni.
régi barátságunkra hivatkozva elkérte a címemet hogy küld valamit karácsonyra, de őszintén bevallom álmomban sem gondoltam ilyen ajándékra.
Díszdobozban aláírva megkaptam a Sodoma E Gomorra sorozat limitált szériáját, egy kis üzenetet, és a Metachaost full hd minőségben! Nincsenek megjegyzések: