Ugrás a fő tartalomra

Isten vért akar.

-Imádkozni? Meghülyültél? -nézett rám haragosan
-Isten csak egy szinpadot rakott össze magának majd kiosztotta a szerepeket hogy hátradőlhessen egy kibaszott multiplexben, egy vödör vajas popcornnal meg egy bödönnyi cukrozott lével és mehet a műsor!
-Hát ki a faszom akarna egy olyan műsort nézni, amiben megállás nélkül imádkoznak és szenteskednek? -kiáltott rám
-Lófaszt! Isten akciót akar! Szórakozni akar! Nem azért van hogy a nevetséges kéréseiddel foglalkozzon, vagy hogy a nyálas öntelt ömlöngésedet nézze....vért akar! Kiontott beleket, robbanástól szétszóródott testrészeket, drámát!
Meredten néztem rá de képtelen voltam megcáfolni.....
-Tudod mi van? szerintem elbóbiskolt egy kicsit, ezért van most egy kis viszonylagos béke....bezabált a popcorból meg az üditőből és elaludt....olyan monoton szar műsort adtunk, hogy még isten is elaludt rajta!
-Bezzeg mikor ezerszámra gyilkoltuk egymást, akkor ébren volt!
-Hidd el én láttam!
-Ébren volt, és nikotinsárga ujjaival marokszámra tömte magába azt a szart!
-Elégedett volt mikor irtottuk egymást, mikor megjelentek a huszadik század mészárosai. És bár csak árnyékai voltak az elődöknek, ő azért szórakozott rajtuk, és a módszereiken.
-Érted? Nincs menyország vagy pokol, csak a színpad....
-De tudod mit? Már őszül....tudod mit jelent ez ugye?
-Lassan itt az ideje hogy felfaljuk...pusztulnia kell, és mi fogjuk megzabálni az utolsó falat ragacsos sárgásfekete mócsingig.
-Ez alól ő sem bújhat ki...ez a törvény.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Samyang F2,8/14mm teszt Balassa módra! :)

A Leitz Hungária egyik legszimpatikusabb mondata az volt hogy a teszt alatt maradj végig önmagad! Iszonyatos megkönnyebbülés volt nekem mert akik ismernek személyesen tudják hogy ami a szívemen a számon és hogy nem tudok kibújni a bőrömből.
Mikor megláttam a 14-es Samyangot az volt az első két gondolatom hogy:
1: Ez nagyon sérülékenynek tűnik a kis domború pofikájával,
2: Na most én mit csináljak ezzel?Első körben kimentem kék órában a dunapartra hogy na akkor most aztán megcsináljuk a tipikus kékórás lánchidas parlamentes förtelmet mert bizony ez erre való! (NEM!) Igazából nem is volt kedvem elővenni és akkor jutott eszembe hogy maradjak önmagam... Jó de akkor mi a fészkes fenét kóválygok a dunaparton mint gólyafos a levegőben ahelyett hogy mennék a dolgomra! Én megrögzött szociofotós vagyok. Arcokkal, történetekkel dolgozom. És még valami! Folyamatosan azt tanítom hogy hacsak nem igazolványképet csinálunk akkor mutassunk meg minél többet az alanyunk hátteréből környezetéből mert a…

Csak ez lehetek

Pici sötét szoba....koszos bomladozó ágyak.

A földet ürülék borítja. Mennyezetről lógó apró izzó fénye dereng. Romlott hús szaga keveredik emberi vizelettel. Az ágyon gyerekek fekszenek.  Tizennyolcan laknak a kétszobás vályogházban. Egyik legsötétebb sarokban valami neszez...közelebb megyek...takarók között cseppnyi baba fekszik.  Beteg. Nem tudják mi baja van. Nincs pénz gyógyszerre. Nincs pénz orvosra. Nincs pénz buszra az orvosig. Félretették....lehet hogy megmarad...ha elég erős. Közelebb lépek, lábam megcsúszik, szandálom vöröses barna csíkot húz a földön friss ürülékből... Résnyire nyitott száján sipolva szalad a levegő...apró fogai koromfeketék...majd megmozdulnak. Fél tucanyi döglégy mászik ki a résnyire nyitott ajkak közül.  Még él...de a legyek már a szájába petéztek... Pár órája még egy üszkösödő láb savanyú, lassan bomló szagát éreztem alig pár centire az arcomtól, és nem gondoltam hogy jön még rosszabb.

De hiába...én erre vagyok alkalmas.  Tudom hogy még saját feleségem…

Leica Q teszt....avagy engem átbasztak....

Azoknak akik tanulnak tőlem, vagy ismernek közelebbről számtalan mondat eszükbe juthat ami renszeresen elhagyja ajkaimat, de az egyik talán leismertebb mondat az, amit arra szoktam felelni mikor valaki megkérdezi hogy milyen géppel dolgozom? Milyennel milyennel hát amilyet a kezembe adnak! Fotós vagyok egy gyufásdobozzal is fotózni fogok persze ez nem teszi alkalmasá a gyufásdobozt mondjuk sportfotózásra... A gép másodlagos. Mindig az számit aki mögötte van...jobb géptől nem lesznek jobb képeid max technikailag. Igazából sokáig vártam hogy egyszer kapok egy levelet a Nikontól, hogy támogatásképp ingyen szervizelik a gépemet ha valami történne vele, de még arra a megkeresésemre sem kaptam választ sosem, hogy vajon miért válik le a gumi boritás a gépemről és mit lehetne tenni ellene.... A dolog igazából érthető hisz az én fotóim még mindig nehezen emészthetőek, olyan tartalommal telítettek, amivel az emberek nagy része nem szeret szembesülni. Nem lehet feltenni őket egy oldalra ahol le…