Ugrás a fő tartalomra

Isten vért akar.

-Imádkozni? Meghülyültél? -nézett rám haragosan
-Isten csak egy szinpadot rakott össze magának majd kiosztotta a szerepeket hogy hátradőlhessen egy kibaszott multiplexben, egy vödör vajas popcornnal meg egy bödönnyi cukrozott lével és mehet a műsor!
-Hát ki a faszom akarna egy olyan műsort nézni, amiben megállás nélkül imádkoznak és szenteskednek? -kiáltott rám
-Lófaszt! Isten akciót akar! Szórakozni akar! Nem azért van hogy a nevetséges kéréseiddel foglalkozzon, vagy hogy a nyálas öntelt ömlöngésedet nézze....vért akar! Kiontott beleket, robbanástól szétszóródott testrészeket, drámát!
Meredten néztem rá de képtelen voltam megcáfolni.....
-Tudod mi van? szerintem elbóbiskolt egy kicsit, ezért van most egy kis viszonylagos béke....bezabált a popcorból meg az üditőből és elaludt....olyan monoton szar műsort adtunk, hogy még isten is elaludt rajta!
-Bezzeg mikor ezerszámra gyilkoltuk egymást, akkor ébren volt!
-Hidd el én láttam!
-Ébren volt, és nikotinsárga ujjaival marokszámra tömte magába azt a szart!
-Elégedett volt mikor irtottuk egymást, mikor megjelentek a huszadik század mészárosai. És bár csak árnyékai voltak az elődöknek, ő azért szórakozott rajtuk, és a módszereiken.
-Érted? Nincs menyország vagy pokol, csak a színpad....
-De tudod mit? Már őszül....tudod mit jelent ez ugye?
-Lassan itt az ideje hogy felfaljuk...pusztulnia kell, és mi fogjuk megzabálni az utolsó falat ragacsos sárgásfekete mócsingig.
-Ez alól ő sem bújhat ki...ez a törvény.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ez nem kelet...Ez nem nyugat...Ez Szarajevó!

Ez nem kelet, ez nem nyugat, ez az a pont ahol minden találkozik. Szarajevó városa több szempontból is egyedülálló. A nyugati és keleti vallás, kultúra keresztútjáról beszélünk ahogy egymás szomszédságában áll mecset, ortodox templom, katolikus katedrális, és zsidó zsinagóga. A város története legalább annyira sokrétű mint a lakossága, vagy a látvány amit nyújt. 1914-ben itt gyilkolták meg Ferenc Ferninándot ami kirobbantota az elő világháborút. A második világháborúban Szarajevó az usztasák által irányított független Horvát Államhoz került így a város zsidó, és szerb lakosságának jelentős része a holokauszt áldozatává vált. 1992 április ötödikén egy béketüntetésre szerb orvlövészek sortűzzel válaszoltak, ekkor kezdődött meg Szarajevó 1996-ig tartó ostroma, amiben 12.000 ember veszítette életét.


2018. február 9 Lassan sétikálok a repülőtér körül és próbálom eldönteni hogyan jussak el a szállásomra az óváros részbe...villamost, buszt nem látok, pár taxis lustán dohányzik a kocsinak dőlve v…

Leica Q munkateszt, avagy megnéztük a Leica Q foga fehérjét...van neki!

Mielőtt belevágnék a teszt megírásába vannak részletek amikről érdemes értekezni...elöszőr is miért én lehettem az a szerencsés aki több napig tesztelhette zúzhatta a Leica q gépét miért nem valaki, aki amúgy is használ Leicát, és ismeri a márka sajátosságait, képalkotó rendszerét stb...
Azt hiszem a Leicánál rájöhettek arra hogy az, aki már Leica felhasználó aligha fog tudni elfogulatlanul írni róla hiszen én is elfogult vagyok a Nikonommal szemben még ha évek alatt a leeső alkatrészekből lassan egy új gépet tudok összerakni...jut eszembe Banach-Tarsky  paradoxonja hess nemidevaló... szóval gondolom olyan emberke kellett aki elfogulatlan és nem ismeri kézből az adott technikát, ha fotózni is tud a plusz pont (lehet nálam ettől eltekintettek) az hogy én zsigerből milc ellenes vagyok valószínűleg tudták, hisz sosem rejtettem véka alá, a q meg első ránézésre nekem milc kategória volt.
Olyan periodusban vittem el tesztre a Leica Q gépet amikor több fotózás is be volt tervezve, de sem a …

Különleges ajándék karácsonyra.

Idén karácsonykor is készülök egy különleges meglepetéssel nektek.  Mint minden művésznek nekem is korszakokra bontható eddigi pályám. Idén az egyik legizgalmasabb korszakból válogattam nektek olyan képeket amik nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem voltak publikálva.  Ebben az időszakban kizárólag filmre dolgoztam, és sokszor már az elkattintás pillanatában torzítottam a képeket. Foltokban, vonalakban, tónusokban láttam a világot és sokkal inkább hangulatokat kerestem mintsem dekoratív tartalmat. Az elkészült képekhez a valóság csak vászon volt. Ezekből a képekből választottam ki a kedvenceimet nektek.  Ezeket harminc centis hosszanti oldal méretben lehet majd megrendelni, tízezer forintos darabáron. Természetesen ezek is Hahnemühle papírra készülnek a Pigmenta Art Lab gondozásában. Mindegyik aláírva kerül új tulajdonosához. A meglepetés az, hogy a vásárlók közül kisorsolok egy valakit, aki karácsonyra a vásárolt nyomat mellé megkapja az eredeti negatívot bekeretezve.  A weboldalra a n…