Ugrás a fő tartalomra

Csótányos süti brikac módra! (huszárcsók upgrade)


Na eljött a pillanat amikor megosztom a világgal egyik sikerreceptemet! sok havi fejlesztés ál mögötte komplett team-ekkel szaktanácsadókkal és ím elétek tárom....(a nagy büdös senki elé aki még egy tetves kurva ikszet sem tud tenni egy baszott kockábaa bejegyzés alján hogy véleményezze mert kommentet már nem is várok...lófaszt se érdemeltek nem hogy receptet de mindegy...én jó ember vagyok....)

Csótánycsók:

Végy valami lisztfélét lehetőleg ne valami szar escosat hanem valami olyat ami humán fogyasztásra is megfelelö...fogj egy bögrét és önts bele lisztet szinültig (kb 2,5-3 decis legyen) ha benne a liszt akkor boritsd a kukába és mosd ki a bögrédgől a kávémaradékot ne legyél már ilyen kibaszott igénytelen!
Na! Ha tiszta a bögrég akkor ujra tölts tele liszttel és ezt ismételd meg 3 szor max négyszer...persze miután az elsöt kiborítottad belöle valami nagyobb szarba...teszemazt vájlingba.
utána töltsd tele ugyanazt a bögrét cukorral....borítsd azt is bele hagy szóljon! dobj bele két sütöport.....jó akkor most vedd ki és tépd fel a csomagolását és szórd ki a tartalmát...egy kis szerecsendió.....
hajigálj bele mazsolát egy marékkal....az neked kettö marék! mondom! ne vitatkozz!
egy doboz vaj felét vagy margarint ha annyi eszed van hogy megeszed azt a szart... örölt fahéjat bele! ánizst....de csinyján az ánizst könnyű tuladagolni...bár nekem aztán mindegy te zabálod nem én......ezzel egyidöben a másik lángra (reméljük van ilyen) tegyél fel egy kis olajon apróra vágott hagymát és nagy lángon piritsd meg majd a tűzről levéve valami jóféle pirospaprikát bele
ha nem veszed le a tűzről megkeseredik de én leszarom te eszed......borsot bele és curryt ha ez megvan vastagon cukrozd meg és hagyd hülni.....ha karamellásodik a cukor akkor nem vetted le a tűzről bazdmeg!
vissza a vájlinghoz...reszelj bele egy két narancshéjat.....csak a sárga részt a fehéret ne mert elbaszod....a vájlingba ne a hagymába te kretén!
utána egy kis rózsaaroma....arab boltban van.....más is van de te ezt vegyed!
dobj még bele négy tojást is....jó akkor most vedd ki őket és törd fel.....sose tanulsz baszki?
nyomjál rá egy fél doboznyi mézet....ne pancsolt szarszirupot...MÉZET!!!

kicsiny kezeddel gyurd össze az egészet masszává....majd lisztezd be a kezed.....mosd meg elötte s töröld meg! szóval lisztezd be a kezed és szakíts egy kis darabot a tésztából és gyúrj a közepébe egy kimagozott datolyát.
kivajazott tepsiben süsd ki....vagy edd meg nyersen ki nem szarja le......
ha kettétöröd az elsőt megoldódik a név rejtélye....amíg sül egy kis kanállal kostólj a kihült hagymából és jusson eszedbe hogy a sütid ennél a mosléknál csak jobb lehet!

Megjegyzések

Zoltán Pintér üzenete…
Elöször is ki a tököm vette észre a kockácskáidat?Ne hogy má azt hidd hogy figyelek ilyen szarokra,mikor az is csoda hogy be tudom kapcsolni ezt a szart amivel irom neked ezt a megjegyzést,és tudod miért:HOGY ÖRÜLJ B...MEG!!!:-))) Ja és hogy milyen a recept:ehetetlen...a stilusa:lehengerlő, szórakoztató jólnevelt! Ja és halkan mondom,bepiszkoltam a röhögéstöl...de csak halkan mert elbizod magad!
Krisztina üzenete…
Eggyet értek az elöttem szólóval!Stílusos lett ...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Samyang F2,8/14mm teszt Balassa módra! :)

A Leitz Hungária egyik legszimpatikusabb mondata az volt hogy a teszt alatt maradj végig önmagad! Iszonyatos megkönnyebbülés volt nekem mert akik ismernek személyesen tudják hogy ami a szívemen a számon és hogy nem tudok kibújni a bőrömből.
Mikor megláttam a 14-es Samyangot az volt az első két gondolatom hogy:
1: Ez nagyon sérülékenynek tűnik a kis domború pofikájával,
2: Na most én mit csináljak ezzel?Első körben kimentem kék órában a dunapartra hogy na akkor most aztán megcsináljuk a tipikus kékórás lánchidas parlamentes förtelmet mert bizony ez erre való! (NEM!) Igazából nem is volt kedvem elővenni és akkor jutott eszembe hogy maradjak önmagam... Jó de akkor mi a fészkes fenét kóválygok a dunaparton mint gólyafos a levegőben ahelyett hogy mennék a dolgomra! Én megrögzött szociofotós vagyok. Arcokkal, történetekkel dolgozom. És még valami! Folyamatosan azt tanítom hogy hacsak nem igazolványképet csinálunk akkor mutassunk meg minél többet az alanyunk hátteréből környezetéből mert a…

Csak ez lehetek

Pici sötét szoba....koszos bomladozó ágyak.

A földet ürülék borítja. Mennyezetről lógó apró izzó fénye dereng. Romlott hús szaga keveredik emberi vizelettel. Az ágyon gyerekek fekszenek.  Tizennyolcan laknak a kétszobás vályogházban. Egyik legsötétebb sarokban valami neszez...közelebb megyek...takarók között cseppnyi baba fekszik.  Beteg. Nem tudják mi baja van. Nincs pénz gyógyszerre. Nincs pénz orvosra. Nincs pénz buszra az orvosig. Félretették....lehet hogy megmarad...ha elég erős. Közelebb lépek, lábam megcsúszik, szandálom vöröses barna csíkot húz a földön friss ürülékből... Résnyire nyitott száján sipolva szalad a levegő...apró fogai koromfeketék...majd megmozdulnak. Fél tucanyi döglégy mászik ki a résnyire nyitott ajkak közül.  Még él...de a legyek már a szájába petéztek... Pár órája még egy üszkösödő láb savanyú, lassan bomló szagát éreztem alig pár centire az arcomtól, és nem gondoltam hogy jön még rosszabb.

De hiába...én erre vagyok alkalmas.  Tudom hogy még saját feleségem…

Leica Q teszt....avagy engem átbasztak....

Azoknak akik tanulnak tőlem, vagy ismernek közelebbről számtalan mondat eszükbe juthat ami renszeresen elhagyja ajkaimat, de az egyik talán leismertebb mondat az, amit arra szoktam felelni mikor valaki megkérdezi hogy milyen géppel dolgozom? Milyennel milyennel hát amilyet a kezembe adnak! Fotós vagyok egy gyufásdobozzal is fotózni fogok persze ez nem teszi alkalmasá a gyufásdobozt mondjuk sportfotózásra... A gép másodlagos. Mindig az számit aki mögötte van...jobb géptől nem lesznek jobb képeid max technikailag. Igazából sokáig vártam hogy egyszer kapok egy levelet a Nikontól, hogy támogatásképp ingyen szervizelik a gépemet ha valami történne vele, de még arra a megkeresésemre sem kaptam választ sosem, hogy vajon miért válik le a gumi boritás a gépemről és mit lehetne tenni ellene.... A dolog igazából érthető hisz az én fotóim még mindig nehezen emészthetőek, olyan tartalommal telítettek, amivel az emberek nagy része nem szeret szembesülni. Nem lehet feltenni őket egy oldalra ahol le…