Ugrás a fő tartalomra

Csótányos süti brikac módra! (huszárcsók upgrade)


Na eljött a pillanat amikor megosztom a világgal egyik sikerreceptemet! sok havi fejlesztés ál mögötte komplett team-ekkel szaktanácsadókkal és ím elétek tárom....(a nagy büdös senki elé aki még egy tetves kurva ikszet sem tud tenni egy baszott kockábaa bejegyzés alján hogy véleményezze mert kommentet már nem is várok...lófaszt se érdemeltek nem hogy receptet de mindegy...én jó ember vagyok....)

Csótánycsók:

Végy valami lisztfélét lehetőleg ne valami szar escosat hanem valami olyat ami humán fogyasztásra is megfelelö...fogj egy bögrét és önts bele lisztet szinültig (kb 2,5-3 decis legyen) ha benne a liszt akkor boritsd a kukába és mosd ki a bögrédgől a kávémaradékot ne legyél már ilyen kibaszott igénytelen!
Na! Ha tiszta a bögrég akkor ujra tölts tele liszttel és ezt ismételd meg 3 szor max négyszer...persze miután az elsöt kiborítottad belöle valami nagyobb szarba...teszemazt vájlingba.
utána töltsd tele ugyanazt a bögrét cukorral....borítsd azt is bele hagy szóljon! dobj bele két sütöport.....jó akkor most vedd ki és tépd fel a csomagolását és szórd ki a tartalmát...egy kis szerecsendió.....
hajigálj bele mazsolát egy marékkal....az neked kettö marék! mondom! ne vitatkozz!
egy doboz vaj felét vagy margarint ha annyi eszed van hogy megeszed azt a szart... örölt fahéjat bele! ánizst....de csinyján az ánizst könnyű tuladagolni...bár nekem aztán mindegy te zabálod nem én......ezzel egyidöben a másik lángra (reméljük van ilyen) tegyél fel egy kis olajon apróra vágott hagymát és nagy lángon piritsd meg majd a tűzről levéve valami jóféle pirospaprikát bele
ha nem veszed le a tűzről megkeseredik de én leszarom te eszed......borsot bele és curryt ha ez megvan vastagon cukrozd meg és hagyd hülni.....ha karamellásodik a cukor akkor nem vetted le a tűzről bazdmeg!
vissza a vájlinghoz...reszelj bele egy két narancshéjat.....csak a sárga részt a fehéret ne mert elbaszod....a vájlingba ne a hagymába te kretén!
utána egy kis rózsaaroma....arab boltban van.....más is van de te ezt vegyed!
dobj még bele négy tojást is....jó akkor most vedd ki őket és törd fel.....sose tanulsz baszki?
nyomjál rá egy fél doboznyi mézet....ne pancsolt szarszirupot...MÉZET!!!

kicsiny kezeddel gyurd össze az egészet masszává....majd lisztezd be a kezed.....mosd meg elötte s töröld meg! szóval lisztezd be a kezed és szakíts egy kis darabot a tésztából és gyúrj a közepébe egy kimagozott datolyát.
kivajazott tepsiben süsd ki....vagy edd meg nyersen ki nem szarja le......
ha kettétöröd az elsőt megoldódik a név rejtélye....amíg sül egy kis kanállal kostólj a kihült hagymából és jusson eszedbe hogy a sütid ennél a mosléknál csak jobb lehet!

Megjegyzések

Zoltán Pintér üzenete…
Elöször is ki a tököm vette észre a kockácskáidat?Ne hogy má azt hidd hogy figyelek ilyen szarokra,mikor az is csoda hogy be tudom kapcsolni ezt a szart amivel irom neked ezt a megjegyzést,és tudod miért:HOGY ÖRÜLJ B...MEG!!!:-))) Ja és hogy milyen a recept:ehetetlen...a stilusa:lehengerlő, szórakoztató jólnevelt! Ja és halkan mondom,bepiszkoltam a röhögéstöl...de csak halkan mert elbizod magad!
Névtelen üzenete…
Eggyet értek az elöttem szólóval!Stílusos lett ...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ez nem kelet...Ez nem nyugat...Ez Szarajevó!

Ez nem kelet, ez nem nyugat, ez az a pont ahol minden találkozik. Szarajevó városa több szempontból is egyedülálló. A nyugati és keleti vallás, kultúra keresztútjáról beszélünk ahogy egymás szomszédságában áll mecset, ortodox templom, katolikus katedrális, és zsidó zsinagóga. A város története legalább annyira sokrétű mint a lakossága, vagy a látvány amit nyújt. 1914-ben itt gyilkolták meg Ferenc Ferninándot ami kirobbantota az elő világháborút. A második világháborúban Szarajevó az usztasák által irányított független Horvát Államhoz került így a város zsidó, és szerb lakosságának jelentős része a holokauszt áldozatává vált. 1992 április ötödikén egy béketüntetésre szerb orvlövészek sortűzzel válaszoltak, ekkor kezdődött meg Szarajevó 1996-ig tartó ostroma, amiben 12.000 ember veszítette életét.


2018. február 9 Lassan sétikálok a repülőtér körül és próbálom eldönteni hogyan jussak el a szállásomra az óváros részbe...villamost, buszt nem látok, pár taxis lustán dohányzik a kocsinak dőlve v…

Leica Q munkateszt, avagy megnéztük a Leica Q foga fehérjét...van neki!

Mielőtt belevágnék a teszt megírásába vannak részletek amikről érdemes értekezni...elöszőr is miért én lehettem az a szerencsés aki több napig tesztelhette zúzhatta a Leica q gépét miért nem valaki, aki amúgy is használ Leicát, és ismeri a márka sajátosságait, képalkotó rendszerét stb...
Azt hiszem a Leicánál rájöhettek arra hogy az, aki már Leica felhasználó aligha fog tudni elfogulatlanul írni róla hiszen én is elfogult vagyok a Nikonommal szemben még ha évek alatt a leeső alkatrészekből lassan egy új gépet tudok összerakni...jut eszembe Banach-Tarsky  paradoxonja hess nemidevaló... szóval gondolom olyan emberke kellett aki elfogulatlan és nem ismeri kézből az adott technikát, ha fotózni is tud a plusz pont (lehet nálam ettől eltekintettek) az hogy én zsigerből milc ellenes vagyok valószínűleg tudták, hisz sosem rejtettem véka alá, a q meg első ránézésre nekem milc kategória volt.
Olyan periodusban vittem el tesztre a Leica Q gépet amikor több fotózás is be volt tervezve, de sem a …

Különleges ajándék karácsonyra.

Idén karácsonykor is készülök egy különleges meglepetéssel nektek.  Mint minden művésznek nekem is korszakokra bontható eddigi pályám. Idén az egyik legizgalmasabb korszakból válogattam nektek olyan képeket amik nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem voltak publikálva.  Ebben az időszakban kizárólag filmre dolgoztam, és sokszor már az elkattintás pillanatában torzítottam a képeket. Foltokban, vonalakban, tónusokban láttam a világot és sokkal inkább hangulatokat kerestem mintsem dekoratív tartalmat. Az elkészült képekhez a valóság csak vászon volt. Ezekből a képekből választottam ki a kedvenceimet nektek.  Ezeket harminc centis hosszanti oldal méretben lehet majd megrendelni, tízezer forintos darabáron. Természetesen ezek is Hahnemühle papírra készülnek a Pigmenta Art Lab gondozásában. Mindegyik aláírva kerül új tulajdonosához. A meglepetés az, hogy a vásárlók közül kisorsolok egy valakit, aki karácsonyra a vásárolt nyomat mellé megkapja az eredeti negatívot bekeretezve.  A weboldalra a n…