
Na eljött a pillanat amikor megosztom a világgal egyik sikerreceptemet! sok havi fejlesztés ál mögötte komplett team-ekkel szaktanácsadókkal és ím elétek tárom....(a nagy büdös senki elé aki még egy tetves kurva ikszet sem tud tenni egy baszott kockábaa bejegyzés alján hogy véleményezze mert kommentet már nem is várok...lófaszt se érdemeltek nem hogy receptet de mindegy...én jó ember vagyok....)
Csótánycsók:
Végy valami lisztfélét lehetőleg ne valami szar escosat hanem valami olyat ami humán fogyasztásra is megfelelö...fogj egy bögrét és önts bele lisztet szinültig (kb 2,5-3 decis legyen) ha benne a liszt akkor boritsd a kukába és mosd ki a bögrédgől a kávémaradékot ne legyél már ilyen kibaszott igénytelen!
Na! Ha tiszta a bögrég akkor ujra tölts tele liszttel és ezt ismételd meg 3 szor max négyszer...persze miután az elsöt kiborítottad belöle valami nagyobb szarba...teszemazt vájlingba.
utána töltsd tele ugyanazt a bögrét cukorral....borítsd azt is bele hagy szóljon! dobj bele két sütöport.....jó akkor most vedd ki és tépd fel a csomagolását és szórd ki a tartalmát...egy kis szerecsendió.....
hajigálj bele mazsolát egy marékkal....az neked kettö marék! mondom! ne vitatkozz!
egy doboz vaj felét vagy margarint ha annyi eszed van hogy megeszed azt a szart... örölt fahéjat bele! ánizst....de csinyján az ánizst könnyű tuladagolni...bár nekem aztán mindegy te zabálod nem én......ezzel egyidöben a másik lángra (reméljük van ilyen) tegyél fel egy kis olajon apróra vágott hagymát és nagy lángon piritsd meg majd a tűzről levéve valami jóféle pirospaprikát bele
ha nem veszed le a tűzről megkeseredik de én leszarom te eszed......borsot bele és curryt ha ez megvan vastagon cukrozd meg és hagyd hülni.....ha karamellásodik a cukor akkor nem vetted le a tűzről bazdmeg!
vissza a vájlinghoz...reszelj bele egy két narancshéjat.....csak a sárga részt a fehéret ne mert elbaszod....a vájlingba ne a hagymába te kretén!
utána egy kis rózsaaroma....arab boltban van.....más is van de te ezt vegyed!
dobj még bele négy tojást is....jó akkor most vedd ki őket és törd fel.....sose tanulsz baszki?
nyomjál rá egy fél doboznyi mézet....ne pancsolt szarszirupot...MÉZET!!!
kicsiny kezeddel gyurd össze az egészet masszává....majd lisztezd be a kezed.....mosd meg elötte s töröld meg! szóval lisztezd be a kezed és szakíts egy kis darabot a tésztából és gyúrj a közepébe egy kimagozott datolyát.
kivajazott tepsiben süsd ki....vagy edd meg nyersen ki nem szarja le......
ha kettétöröd az elsőt megoldódik a név rejtélye....amíg sül egy kis kanállal kostólj a kihült hagymából és jusson eszedbe hogy a sütid ennél a mosléknál csak jobb lehet!
Megjegyzések