2009. május 12., kedd

Akácfán sült marhasztékKorábbi fergeteges sikereimre való tekinettel számos már már könyörgő levélre reagálva újabb fergeteges receptet osztok meg a nagyérdeművel....
Lófaszt érdemeltek de én jó ember vagyok no....

Hozzávalók egy darab fejsze lehetőleg nagyobb darab ami alkalmas favágásra akár...egy darab macheta (bozótvágó kés) két szelet marhahús...fontos a két szelet, az egy szeletes verzió többször katasztrófába torkollott.
Nos üljünk autóba, és keressünk egy kellemes hangulatú családias mezettát....mezőt legelőt vazze...
Keressünk egy tehenet első lépésben, hogy legalább a szemébe nézhessünk annak, amit fel akarunk zabálni! Lassan közelítsük meg a jámbor állatot. Ha már tehén közelbe kerültünk botorság lenne nem megkóstólni a friss tehéntejet, ami a dobozos tej fapados változata.
Az állathátsó lábai között találhatjuk a tejmirigyeket...mondom a hátsó....mondom a lába!
Vizsgáljuk meg alaposan, nehogy egy krufelhixen kóros egyeddel találkozzunk ami egy spontán kialakuló mutáció amikor is a tejmirigy egyébként négy végződése, egy nagyobb megvastagodott végződéssé alakul. ez esetben teje fogyastztásra csak végső esetben alkalmas...ha ezt tapasztaljuk és nem vagyunk végső esetben...hidd el nem vagy abban, jobb lesz igy....akkor lassan sétáljunk a tehén elejéhez...ez az a rész ahol eszik.....ha elfoglaltuk helyünket a bal oldalán, akkor háromszor négyszer higgadtan de erőteljesen basszuk fejbe a baltával....ugye milyen jó hogy elhoztuk?
Jobb lesz így szegény párának, és a gazda is bizonyosan hálás lesz, hogy elvégeztük ezt a szomorú munkát helyette....
Ám ahol egy van ott több is akad, bizonyára találunk egy egészséges példányt....az ismert módon közelítsük meg, majd lassan de határozott mozdulatokkal fejjük meg...mibe mibe baszdmeg de életképtelen vagy mindent én cipeljek utánad?
A tej elfogyasztása után két dolog lesz észrevehető...
1: a fapados változat zsírosabb és fűízübb, mint az eredeti dobozos kiszerelés.
2: egy órán belül huzatosra fossuk magunkat.
Amíg a szapora menet beállna, sétáljunk az állat elejéhez nézzünk bele gyönyörű szemeibe vizsgáljuk meg arcát...jó nem egy észlény az állat, de jóindulatú és jámbor....
feje tetején van egy pont amit szeret ha simogatnak...megnyugszik tőle...pár percig cirógassuk majd 5-6 határozott mozdulattal basszuk fejbe a baltával nyúltagy környékén....
Ne vinnyogj te akarsz húst enni....mit gondolsz minek a balta meg a macheta?
milyen fának? hát ősember vagy? Baltával akarsz fát vágni amikor amúgy is kevés van a fákból?
Majd a benzinkúton veszünk hazafelé menet...olyan takaros kis rakásokban lehet kapni...lehetne ha végre arconbasznád azt a tetves tehenet! Ha nem iparkodsz elkap a szapora és megfogni nem fogod tudni a baltát nemhogy hókonkúrni a bocit.....na végre......
a machetával kaszabold addig amig tetsző húst nem találsz majd kanyaríts ki két szeletet...hazafele benzinkút, fa! ne feledd el!
majd csak mondasz valamit a rohamrendöröknek miért vagy egy merő vér ha már mosakodni nincs eszed.....
Otthon hasítsunk a fából egy kis éket, majd tegyük a tűzhely harmadik kiesett lába helyére hogy ne dülöngéljen folyton....(amennyiben ilyen gond nincs a tűzhellyel ezt megoldhatjuk pár perc masszív rugdosással)
egy kis lapos tefonbevonatú tepsibe melegítsünk kis olajat majd zárjuk el mert a pácolás egy napig tart....
dijoni mustárt keverjünk össze kis citromfűvel,rozmaringgal,örölt köménnyel borssal és egy kis olivával.....nem a popeye kurvájával hanem olajjal vazze....baszd bele a húst és ne piszkáld egy napig....addig zabálj mást....
másnap melegítsd meg újra azt a kis olajat.....hajítsd rá a forró tepsire a húst forgasd meg gyorsan hogy megkapja mindkét felét....amikor félkész önts rá egy deci tequilát és rázd meg a tepsit.....(ha kigyullad a hajad fejed ruhád és te kizuhansz az ablakon akkor nem voltál még kész a hússütésre)A fellobbanó lángot üdvözöld üvöltéssel következőképp:
ÉÉÉÉGJ!!!!! ÉÉÉÉÉGJ KÖCSÖÖÖÖÖÖÖÖG....HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NAPALMOT NAPALMOOOOOT MOSTMEGDÖGLESSZTETVESSÁRGAKOMCSI!!!!!!! ÉÉÉÉÉGJ BUHAHAHAHAHAHAHAA ÉÉÉÉÉÉÉÉGJ!!!!!
miután biztosítottad a szomszédot, a kiérkező ismerős rohamrendőröket,a pszihiátriai gondozókat, orvosokat, szüleidet hogy nem akarod felgyujtani te a kerületet csak az elnyomott civilizációs agresszió tört felszínre, nos ezekután dobd ki az ottfelejtett szarrá égett húst és dobd a tepsibe a második szeletet....(ugye hogy kell) majd vedd ki takarítsd le róla a kormot és mosd el a tepsit mielött beleraksz valamit ne legyél má igénytelen!
Majd kis olaj forrósítás hús....tequila, szigoruan fejben: ÉÉÉÉGJ!!!!! ÉÉÉÉÉGJ KÖCSÖÖÖÖÖÖÖÖG....HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NAPALMOT NAPALMOOOOOT MOSTMEGDÖGLESSZTETVESSÁRGAKOMCSI!!!!!!! ÉÉÉÉÉGJ BUHAHAHAHAHAHAHAA ÉÉÉÉÉÉÉÉGJ!!!!! majd jóétvágyat hozzá!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Voya,

köszönöm, hogy ma reggel hülyére röhöghettem magam :))))))))))))

Üdv,
Bubba

Zoltán Pintér írta...

Szar napom volt...most már valamivel jobb lett!Kösz!

Krisztina írta...

Bizos agyadra ment a kint lét,de én élvezem :))))))))))))))

Gabojsza írta...

Khmmm...citromfű nem kell hozzá...a többi stimmel!:-)))))))))))))))