2009. március 25., szerda

epizod9


Adam historiaja.

Adam egy kissrac volt ai elol lakott a kapunal apjaval akit lacinak hivtak...laci hires volt....nem mentek el vele a prostik sem...legalabbis a hazban lako prostik azt mondtak ok meg elni szeretnenek...na nem attol feltek, hogy megoli oket mert rendes ember volt csakhat a joisten hol ad hol elvesz, neha kicsit elszamolja magat es valahova kicsit sokat ad....

Na egyszo mint szaz apja hirneve mellett felnovo adamka bizony szamos problemaval kuzdott. (talan emlekesztek a kiskolokre aki szamtalanszor felmaszott a hidra hogy ugrik?)
esett egy nap hogy jovok hazafele a sulibol es latom hogy par ember all a kert szelenel bamulnak befele...mi az isten lehet ami a fel hazat megmozgatja?
Fogtam magam es beturtam magam en is a bokrok koze es addig izegtem mozogtam amig elem nem tarult adamka (aki mellesleg max 4 eves volt) es egy hasonlo koru roma kislany aki bizony moralis problemaval allt szemben...m nelkul.
A masodik emeletrol ahol a kislany lakott viszonylag jo ralatas volt a kertre es mikor joanyja kiment megnezni hogy a puja jatszodik e vagy sem, eszement sikitasba kezdett...Mondjuk hasonlo esetben en szo nelkul lerohannek es szetszednem oket mintsem kiabaljak meginkabb felhivva a figyelmet a jelenetre...es ha mar kiabalni akarok akkor se kiabalnam azt hogy - Dikk ma hat szop...ják a lanyomat! mindezt az otodik oktav korul Jimmy Magassagaban es 140 decibellel amit a prodigy is megirigyelt volna a szigetfesztivalon....
Hat ezt a napot hosszu evekig emlegette az egesz haz....

Nincsenek megjegyzések: