2009. március 24., kedd

epizod 8


A masodik emeleti pszichopata historiaja...

A masodikon mint mar emlitettem a fafarago mellett lakott egy no aki egyedul nevelte kislanyat es a szombat esti BB3 (Balazs bela 3) show sztarja volt!
Harom ora tajban a haz kulturkozonsege elfoglalta helyet erkezesi sorrendben vagy a sajat kuszoben, vagy masen ki ki kedve szerint, es vartuk az eloadast ami rendszerint kis kesessel, de stabilan indult.
Kb 4 ora tajban kivagodott az ajto a masodik emeleti lakasban es kilibbent rajta Ica hol becsavart hajjal hol tepett hajjal de fixen haloingben vagy lengyelpiaci flottir mackonadragban a haloingre cibalva es kezdetet vette a kb 20-30 perces szurkolas.
Latba vetve minden tornaszt megszegyenito kepesseget kifetrengett a kerites tulso felere es visitani kezdett.
-megolom magamat lerugrom a picsaba nem erdekel engem semmi sem...mire a tomeg szinte egy emberkent valaszolt -ugorj mar ne pofazz!
Na azert tudta mi a showbiznisz baszott leugorni 20 perc visitozas utan visszamaszott es becsapta maga mogott az ajtot s a tomeg is lassan szetszeledt egeszen a kovetkezo hetvegi fellepeseig....

Meg kell emlitenem egy masik affert is amikor a folyoso masik vegen lako roma hazaspar egy uj nszk-s ketajtos szekrenyt szerzett maganak amit annak modja es rendje szerint fel is cipeltek a masodikra a csigalepcson egeszen a bejarati ajtoig ahol logikai gondba kerultek hisz a szekreny magasabb volt az ajtonal.
A vajda mondta az okosat! az aljat tegyuk be a tetejet dontsuk ki a korlaton kivulre es ugy vigyuk be!
Na a szekreny annak rendje modja szerint landolt is a masodikrol 20 masodperccel a mondat elhangzasa utan. talpra esett majd egy banatos nyoges utan lapjaira hullott....egy vallvonassal nyugtaztak hogy uj es mindenkepp kissebb szekreny utan kell nezniuk....a szethullott szekreny kozel 10 evig volt disze a haz kozepen elhelyezkedo kertnek pontosan ott ahova esett....

2 megjegyzés:

Zoltán Pintér írta...

Baszdki,a röhögéstől félrenyeltem és majdnem megfulladtam...

Balassa Laszlo írta...

titkon ez a celom ...probalom eltenni lab alol az olvasoimat :)