2008. augusztus 20., szerda

hirek.


Események.

Eltelt pár hónap lassan elmúlik a nyár is. Mondjuk itt nem annyira de otthon feltehetöleg :)
Mondom sorban a dolgokat.
Meglátogattak minket juniusban az AFK késkészítő műhely képviselői. Elég hivatalos? Az ismeretség onnan eredt hogy egyszer megláttam a neten a késeiket és térdre is borultam tőlük. Aki ismer tudja hogy megrögzött késbuzi vagyok….de ezek a kések valóban különlegesek voltak (akit érdekel ott van oldalt a linkjük meg lehet nézni) A fotókkal voltak gondok amit szóvá is tettem majd a végén egy prospektust raktam össze nekik és mivel szimpatikusnak tűntek meghívtuk őket…beszoptuk….elfogadták….:)
Nagyon kedves emberek voltak és úgy gondoljuk szereztünk pár új barátot személyeikben…na de nem is ez a lényeg. Elkészítették álmaim kését…végre egy kés amiből csak egy van és a kezemre készült. Na használni még nem nagyon merem de kirándulásokon már ott virit az oldalamon. Mellé hoztak két igazi csemegét is rakok fel fotót leírni ugy se tudnám Bori is kapott egy kecskés kis kést. Bori kezdi az egyetemet Barcelonában hál istennek. Nagyon örülünk neki. Kb egy honapom van vissza az első közös kiállításig Olgával. (a katalán csaj akivel együtt dolgozunk) Az üzlet kirakatában már minden fotón ott virít a nevem ténylegesen partnerek lettünk. Nem rossz érzés de nem vagyok még elégedett. A foton a kirakat és a tükrözödésben mi látszunk.
Elkezdtünk túrázni a pireneusokban és felettébb élvezem. Legutoljára felmásztunk 1800 méter magasra….nem nagyon hittem volna hogy feljutok valaha de sikerült és mikor odaértem remek volt. Sajnos egyetlen gondom a cipő kérdése. Ha sziklás talajra vetődöm a tornacipőben rettenetesen tud fájni a lábam így elmentünk cipőt nézni.
Nem egy túl könnyű dolog 50-es lábra túracipőt szerezni de úgy tűnik sikerül beszereznem egy Nort Face-t. kicsit drágállom bár nehéz felvenni a versenyt a decathlonos cipőkkel a minap vettem 8 euroért egy kurva jó kis tornacipőt Geronában a Decathlonban. Bori meg már nézegeti a 3000-es csúcsokat…hiába maximalista de biztosítottam kis idő és nekivághatunk. A telkeket folyamatosan nézzük és várjuk az álomajánlatot meg az árcsökkenést hogy megvehessük és megrendelhessük a jurtánkat.
Tavasszal készülünk nekivágni a caminonak ismét alig várjuk már az indulást.
Hát nagyjából ezek a hírek. Még mindig várjuk hogy Fletó elhúzzon végre Vikivel együtt és lehessen otthon valami harmadik alternatívára szavazni mert ha csak ez a két
Lehetőség van akkor szaraegész ahogy a 8-ik kerületi elhiresült grafiti is mondja.
Amiket a késes barátaink meséltek az ijesztő volt. Ha valaki 250.000 felett vásárol az luxus és ujra kell adózni utána? Illetve a boltosnak jelentenie kell lassan ha valaki ilyen értéket vásárol? No ez érdekes és ha csak a fele igaz akkor is ijesztő.
Nos mindenkinek üdvözlet aki olvassa a Blogot.
Ps: Juci gartula. Hallottam :)))))
ps2: a pttintott jellegu kes nyele mammutagyar.

1 megjegyzés:

Krisztina írta...

Nort Face-t ne drágáld mert annál jobban nem nagyon lehet kapni túra cipőből!!!!Szerinttem:)
Adózás...?Lassan már ezért a csodás tiszta pösti levegőért is kell adózni.
Millió cupp